به گزارش از پايگاه خبري پيرغار به نقل از واحد مرکزي خبر: غلامحسين اسماعيلي با اشاره به پشت سرگذاشتن مراحل ازمايشي دستبندها و پابندهاي الکترونيکي افزود : دستبندها و پابندهاي الکترونيکي از قابليت رصد و رديابي فرد در موقعيت هاي مختلف برخوردار است و سازمان زندانها با هدف مراقبت از زندانيان در طول دوران مرخصي از اين وسيله استفاده مي کند.
وي گفت : دستبندها و پابندهاي الکترونيکي مجهز به سيستم جي .پي . ار . اس از قابليت بالاتري نسبت به سيستم هاي جي پي اس در تمام فضاها حتي فضاهاي بسته و متروها برخوردار بوده و قابل رديابي هستند ضمن اينکه با ارسال پيام در هر 30 ثانيه يا يک دقيقه مي توان از موقعيت فرد مطلع شد.
رئيس سازمان زندانها و اقدامات تاميني و تربيتي کشور افزود : براي زندانياني که به مرخصي مي روند ، در صورتي که فرد اين دست بندها و پابندهاي الکترونيکي را از خود جدا کند سريعا مرکز کنترل پيام متوجه و اقدامات لازم انجام مي شود.
وي با بيان اينکه دوگروه از محکومان جامعه هدف مراقبت هاي الکترونيکي هستند ، گفت : يک گروه کساني هستند که به جاي معرفي و اقامت در زندان با تشخيص قضات مي توانند در خارج از زندان تحت مراقبت قرار گيرند ، گروه دوم زندانياني هستند که به مرخصي يا مراکز اشتغال و فني حرفه اي اعزام مي شوند.
غلامحسين اسماعيلي افزود : در حال حاضر 8 کشور از جمله هلند ، فرانسه ، تايلند ، امريکا و ترکيه از اين وسيله استفاده مي کنند و هزينه هر دستبند و پابند الکترونيکي با احتساب هزينه هاي سرور 300 هزارتومان تا يک ميليون تومان تمام مي شود که از محل هزينه هاي جاري و صرفه جويي سازمان تامين شده است.
وي گفت : 30 تا 50 هزار دستبند و پابند براي زندانياني که به مرخصي مي روند و حدود 50 هزار فقره نيز براي محکومان نياز داريم.